#kirkapåvestvågøy

borgekirke_sol.jpg

To konserter onsdag 5.juli

Publisert: 04/07-2017 av Borge kirkekontor

Lofoten Sommerkonsertr 2017 er i full gang, og denne onsdagen er det konsert i Borge kirke og Reine kirke kl 13:00.

BORGE KIRKE KL 13.00:
Kantor Ken-Gøran Mikkelsen og Mari Therese Martinussen skal holde en variert konsert med masse musikk i ulike sjangre, bl.a. folketoner, samisk musikk, klassisk, m.m., i vakkert samspill. En konsert som anbefales på det sterkeste! Når frøken Martinussen spiller på eufoniumet, akkompagnert av Ken-Gøran Mikkelsen på orgel, bygges det opp mot flere høydepunkt, og et av disse kan være når kantor Mikkelsen spiller orgel og kornett samtidig, i vakker duettspill med Martinussen... Det bare må oppleves!

GRATIS INNGANG!

REINE KIRKE KL 13.00:
I år har vi ett samarbeid på tvers av kommune- og soknegrenser, så i år blir det også avholdt sommerkonsert i Reine kirke. Kantor Helge Vikjord (orgel og piano) og Lilian Dijkema (bratsj) skal fremføre forskjellig musikk i ulike sjangre. Dette blir en variert og god konsert, anbefales!

GRATIS INNGANG

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730