#kirkapåvestvågøy

LofotenSommerkonsertr.jpg

Lofoten Sommerkonserter 2017

Publisert: 21/06-2017 av Borge kirkekontor

Den tradisjonelle konsertserien Lofoten Sommerkonsertr blir utvidet i år.

Lofoten Sommerkonserter 2017 er rett rundt hjørnet her i Kirka på Vestvågøy, og i år prøver man ut et kirkemusikksamarbeid på tvers av menighets- og kommunegrensene. Tidligere år har det kun vært konserter i Borge kirke, siden kirken er en åpen veikirke og har mange besøkende innom i sommermånedene på dagtid. I år prøver vi å utvide dette litt, med å ha to konserter samtidig her i Vest- og Midt-Lofoten. Så hver onsdag blir det fortsatt en konsert i Borge kirke, og så blir det en konsert i en annen kirke. Se oversikten under for å se når det er konsert hvor.

Vi kan allerede nå avsløre at det blir flotte gjestesolister på enkelte av konsertene, og det er våre kirkemusikere på Vestvågøy (kantor Ken-Gøran Mikkelsen, organist og pianist Andrey Pirozhkov, og ikke minst vår faste vikarkantor Helge Vikjord) som skal ha ansvaret for de ulike konsertene. Det kommer til å bli noen flotte konsertopplevelser, såpass mye kan vi si allerede nå!

Alle konsertene har GRATIS INNGANG, kollekt ved utgang.

Inntil vi kommer med nærmere informasjon om de ulike konsertene, kan man merke disse datoene (og kirkene) i kalenderen:

28.juni kl 13:
- Buksnes kirke

5.juli kl 13:
- Reine kirke

12.juli kl 13:

19.juli kl 13:
- Hol kirke

26.juli kl 13:
- Flakstad kirke

2.august kl 13:
- Valberg kirke