#kirkapåvestvågøy

Buksnes menighet feirer Skaperverkets dag

Publisert: 09/06-2017 av Marit Plener Gran

Velkommen til utegudstjeneste søndag 11. juni kl. 17.00 ved speiderhuset på Ballstad.

Velkommen til gapahuken ved speiderhuset på Ballstad, der blir det gudstjeneste 11. juni kl. 17.00.

Det er noen benker på plassen der, med ta gjerne med noe å sitte på.

De eldste speiderne har vært med å planlegge gudstjenesten og blir også aktivt med på søndag.

Vi ønsker å feire Skaperverkets dag i takk og tro til vår Skaper og det fantastiske skaperverket vi er en del av - og også har ansvar for.  I år understreker vi spesielt at "Skaperverket ikke er til salgs".

Etter gudstjenesten tenner vi bål, og det er mulighet for å grille på bålet - men ta med egen mat og drikke.

Det er også mulig å låne speidernes kanoer for en padletur, bruke karusellen på plassen eller bare nyte å være ute. Kanskje blir det også noen leker for dem som har lyst til det.

Velkommen til en flott og meningsfull ettermiddag ute i Guds flotte natur.

Vestvågøy kirkelige fellesråd Org. nr 977 000 734 Sentralbord: 760 56730
Postboks 203 Besøksadresse Telefax: 760 56001