#kirkapåvestvågøy

kirker/P9130072mindre.JPG

Musikkgudstjeneste i Buksnes kirke

Publisert: 31/05-2017 av Borge kirkekontor

Kirkemusikerne på Vestvågøy slår seg sammen og skal ha en musikkgudstjeneste sammen, 2.pinsedag kl 17 i Buksnes kirke.

Mandag 5.juni kl 17 i Buksnes kirke, får man muligheten til å få med seg en gudstjeneste utenom det vanlige. En gudstjeneste med masse musikalske innslag for å virkelig understreke det kristne budskapet, hvor f.eks. ord ikke strekker til. For å sitere kantors "lille bibel" (Kol 3,16): "La Kristi ord få rikelig rom hos dere! Undervis og rettled hverandre med all visdom, syng salmer, viser og åndelige sanger til Gud av et takknemlig hjerte."

Det blir masse vakker og mektig musikk å få med seg denne dagen i Buksnes kirke; nydelig korsang fra Lofotr Kantori og Buksnes kirkekor, orgelbrus, trompet, flott liturgisk musikk, herlige toner fra flygelet, m.m.

Liturg er Ken-Gøran Mikkelsen, og Andrey Pirozhkov er organist.

Dato: Mandag 5.juni, 2017
Kl.slett: 17:00
Sted: Buksnes kirke
Medvirkende: Kantor Ken-Gøran Mikkelsen, organist Andrey Pirozhkov, Buksnes kirkekor og Lofotr Kantori.

VELKOMMEN!

FlygelAndrey PirozhkovLofotr KantoriKen-Gøran